Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η Καθηγήτρια κα. Ζωή Γεωργαντά, καταγγέλλει


Η Καθηγήτρια κα. Ζωή Γεωργαντά, καταγγέλλει την 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, κα. Έλενα Πεδιαδίτη, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση αυτή, μεταξύ άλλων ότι «της ζήτησε και συναντήθηκαν εκτός του γραφείου της, σε άλλον χώρο» - Εύγε, Πρόκειται για Παγκόσμια Δικαστική Πρωτοτυπία!!!

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών απέστειλε επιστολή – βόμβα προς τη Ζωής Γεωργαντά σε βάρος της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση για τις καταγγελίες περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 διερευνά η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η κ. Γεωργαντά ανέφερε ότι η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση την κάλεσε σε ραντεβού εκτός γραφείου.

Σημειώνεται ότι για την ουσία της υπόθεσης οι ανακριτικές Αρχές έχουν οδηγηθεί σε αρχειοθέτηση της υπόθεσης, καθώς, όπως έκριναν, δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και αλλά πρώην μέλη της διοίκησης της αρχής.

Η υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ αφορά τους ισχυρισμούς ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε παράνομα στο 15,4%, με συνέπεια την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο.ν εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ
 Τις καταγγελίες του πρώην στελέχους της ΕΛΣΤΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.