Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Το παραμύθι της Ελληνικής σημαίας.


Η¨Ελληνική σημαία" (1822–1970 & 1975–1978) η επίσημη σημαία του Ελληνικού κράτους ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πως είμαστε αποικία.

Μια αποικία που κατοικούν χάπατα (στα ισπανικά σημαίνει απερίσκεπτα θαρραλέος.)

Οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής (Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία) καθόρισαν και τη σημαία μας.

Μία από αυτές ήταν η Γαλλία. Η συγκεκριμένη σημαία είναι του Τάγματος του Αγίου. Μιχαήλ από το 1300μχΑπό τις αλλαξοκωλιές στα βασιλικά τζάκια προέκυψε να επιβληθεί και στο Ολλανδικό Ζβόλε. Παρατηρήστε δίπλα το βασιλικό θυρεό. 

Ο θυρεός του Βασιλιά Όθωνα που μας τον φόρεσαν και με την θέληση του Θεού ... "Ελέω Θεού"
Ο " Βαυαρός Έλληνας" Όθων... Ήταν ο δευτερότοκος γιος του φιλέλληνα βασιλιά της Βαυαρίας Λουδοβίκου Α', που ανήκε στη δυναστεία των Βίττελσμπαχ και της βασίλισσας Θηρεσίας, κόρης του δούκα του Σαξ - Άλτενμπουργκ.
Ακολούθησε ο "Δανός Έλληνας" Γεώργιος ο Α' ... Ήταν ο δεύτερος γιος του Πρίγκηπα Χριστιανού του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γλύξμπουργκ και της Λουίζας της Έσσης-Κάσσελ.
Ακολούθησε ο "Δανός Έλληνας" Κωνσταντίνος ο Α'.. πρωτότοκος γιος του Βασιλιά Γεωργίου Α΄ και της Βασίλισσας Όλγας Κωνσταντίνοβνα της Ρωσίας (Ольга Константиновна Романова), της δυναστείας των Ρομανόφ.
Ακολούθησε ο "Δανός Έλληνας" Αλέξανδρος ο Α' ...δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Κωνσταντίνου Α΄ και της Βασίλισσας Σοφίας Δωροθέα Αλίκη του Οίκου Χοεντσόλερν στο Πότσδαμ της Πρωσίας.

Να μην κουράσω... 
Απορώ με τους ηλίθιους που νομίζουν πως ήταν Έλληνες επειδή είχαν Ελληνιστί ονοματάκια...

Φυσικά η εκκλησία της Ελλάδος ψέλνει "Νίκας τοις βασιλεύσι" (να νικούν οι βασιλιάδες)... με την σημαία του Βυζαντίου, χωρίς να ξεχνά το στέμμα.


Είναι όπως και ο ΟΤΕ. Ναι μεν Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος στο όνομα, αλλά Deutsche Telekom το αφεντικό. Το ίδιο και ο ΟΣΕ  με αφεντικό την Ιταλική Ferrovie, η Τράπεζα της Ελλάδος με το Ελληνικό δημόσιο να κατέχει μόλις το 9% αλλά καθορίζει εθνική οικονομική πολιτική και ο διοικητής της υπογράφει ΦΕΚ δηλαδή νομοθετεί.

Αλλά και το Υπουργείο προστασίας των τζακιών και όχι του πολίτη το ίδιο δηλώνει.


Το πολίτευμα συνεχίζει ακόμα και σήμερα όχι ως βασιλεία, ούτε όμως και ως δημοκρατία παρά ως τυραννία.
Από την σελίδα της "Ελληνικής" προεδρίας της "Δημοκρατίας"Bye Bye Greece εντ Γκρικς 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.