Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΑ ΜΜΕ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΑ ΜΜΕ.
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ....ΚΑΙ ΤΣΑΚ...ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ....
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ @ΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ, (ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ) ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ....
ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ...
ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ !!!!! ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ....ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.....

Στο Βερολίνο θα ταξιδέψει ο Κάρολος Παπούλιας

14:15 1/1


Την προσεχή Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στο Βερολίνο, μετά από πρόσκληση του Γερμανού ομόλογού του Γιόακιμ Γκάουκ, με αφορμή το τέλος της έκθεσης στο Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο, για την αρχαία Ολυμπία.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους, μετά τις ευχές που δέχθηκε για το νέο έτος από την πολιτική και θεσμική ηγεσία της χώρας, θα έχει γεύμα εργασίας με τον Γερμανό ομόλογό του στη διάρκεια του οποίου θα συζητήσουν όλο το εύρος των ελληνογερμανικών σχέσεων.


Όταν ρωτήθηκε για τη φοροδιαφυγή, ο κ. Παπούλιας είπε ότι τον απασχολεί το πρόβλημα και έχει μιλήσει πολλές φορές γι αυτό, ενώ πρόσθεσε πως αν δεν το αντιμετωπίσουμε, αυτοί που σηκώνουν τα βάρη θα μας δείχνουν με το δάχτυλο.
Σχετικά με την πορεία της οικονομίας το 2013, είπε ότι πρώτος στόχος είναι μεν η ανάπτυξη, αλλά γι αυτό απαιτείται κοινωνική συνοχή.
Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ δεν παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Παπούλιας είχε εγκάρδια συζήτηση με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και με τη γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.