Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ ώρα μηδέν.... Η Χούντα σε δράση



Κλείνοντας την ΕΡΤ έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στους καναλάρχες και αυτοί σε αυτούς, τα συμφέροντα φέρνουν τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα. Τα κροκοδείλια "δάκρυα" των Κουβέλη - Τσολάκογλου και Μπενίτο Βενιζέλου, και η καταψήφιση του νομοσχεδίου ΟΤΑΝ έρθει στη βουλή (ζήσε Μάη μου) είναι η προσπάθεια να συγκρατήσουν τους ελάχιστους ΗΛΙΘΙΟΥΣ Ή ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ τους.
Τώρα Η ΌΠΟΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ (Ελληνικός Χρυσός - Αττική οδός κλπ), ΜΕ ΤΟΝ MEGA ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, την MEGA ΤΡΕΜΗ και από τους Αλαφούζους κυρ ΜΠΑΜΠΗΔΕΣ...
ΟΣΟ για την ΝΈΑ ΕΡΤ, εκτιμώ ότι ο κυρ ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ θα αναλάβει,την ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ  ΑΠΟΨΕΩΝ του ιδίου, του αιδίου και της Χουντικής Κυβέρνησης.
Οφείλω να αποκαταστήσω τις εκατοντάδες των εργαζομένων της ΕΡΤ, που έξω από το κτήριο εξέφραζαν την δική τους πρόταση μιλώντας για ανατροπή, ενώ την ίδια ώρα μέσα στα STUDIOS η κα ΣΤΑΗ και κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να γλείψουν την κυβέρνηση, λέγοντας ότι "κανένας δεν προτίθετε να ρίξει την κυβέρνηση και η ΕΡΤ ήθελε αναδιάρθρωση". ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ προσπάθησαν να σωθούν.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡ@ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...
Όσο για "τους συναδέλφους τους" στα άλλα κανάλια...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ λίγο αργότερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.